Mina tjänster

Bildterapi

Bildterapi för dig som önskar få stöd att förstå och möta det som kan kännas svårt, minska ångest, smärta, reducera stress, hantera konflikter och stärka självkänslan. Jag erbjuder resursstärkande måleri och bildterapi, en kreativ terapiform där samtal vävs samman med kreativt skapande.

Genom bildskapande erbjuder jag möjlighet att möta dig själv och försonas med det som skaver eller känns svårt Välkommen att höra av dig för mer information eller eller läs mer på www.bildterapi.se

Övriga aktiviteter

Akvarellkurs för dig som är nybörjare eller känner att du vill komma igång eller utvecklas. Jag inbjuder att på ett lekfullt sätt lära känna akvarellens möjligheter utifrån dina förutsättningar. Efter kursen är mitt mål att du ska få med dig redskap, lust och idéer för att fortsätta på egen hand.

Omdömen från tidigare kurs deltagare:

”Du var öppen för vad vi önskade”     ”Informativ och duktig pedagog” 

 

Workshops för er som vill träffas ha kul och umgås under andra former eller utvecklas som grupp. Jag anordnar workshops ör vänner, arbetslag, kickoff, möhippor, svensexor, födelsedagar för att öka kreativiteten och lusten att skapa. Men kanske främst ge minnen och erfarenheter att bära med sig och samtala om långt efteråt.